lördag 27 november 2010

Min adventsljusstake

Min adventsljusstake ser ut så här i år. Jag var trött på min gamla så jag kom på att i år ska jag har fyra ljusstakar. Kanske dekorerar jag dom lite. Men på Panduro var tyvärr alla siffror i plåt slut.


Servetterna till höger på bilden köpte jag igår i den nyöppnade butiken GRANIT i Jönköping. Jag är såååå glad att den har kommit hit.


Idag har jag varit med www.lomsjodesign.blogspot.com i Byarum på julmarknad. Det kom folk hela tiden och det är ju så det ska vara. Snö, kallt och en hembygsgård.
Marknaden fortsätter imorgon. Ska ta lite bilder då.
Kram
Birgit
5 kommentarer:

 1. Vilken fin ny header du har=) Underbara ljusstakar och så fint med alla Hyacinter. Mina första har redan slagit ut, så jag var iväg och köpte fler idag. En Amaryllis fick också följa med hem.

  Önskar dig en underbar första adventshelg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Det där blev ju jättefint! Om ni har Rusta affär så har dom bra siffror för 20 kr.
  Ha en fin advent.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Hej Birgit!
  Så mysigt och fint du har det!Snyggt så med fyra ljusstakar på rad.Ombyte förnöjer.
  Det visste jag inte att Granit fanns i Jönköping.Kul.
  Jag har varit i Tånnö på julmarknad igår em.Det var riktigt trevligt. Jag träffade Wivi och Malin Körner där med sina fina saker.
  Ni fortsätter också med julmarknader .Roligt,men det är ju mycket jobb både innan och under tiden.Kul när det kommer mycket folk.
  Imorgon ska jag jobba.Sen har jag ledigt ett par veckor,har tagit några dagar semester.Jag ska inte göra något särskilt,bara det jag vill och det jag måste.Ska bli så skönt.

  ha en fin första advent!
  kram Margareta

  SvaraRadera
 4. Tack för senast! Trodde aldrig de´skulle vara så kul att träffa bloggare..men de var nog för att ni va så himla trevliga..granit i jkp VAR ligger den är stormförtjust i den affären....

  Ha en skön vecka
  kram wivi

  SvaraRadera
 5. Så fint du har dekorerat.
  Riktigt fin julstämmnning med olika ljusstakar.
  Så snyggt.

  Ha en fin dag

  Så spännande att vänta på utlottningsresultatet.
  jag håller tummarna.

  Gunilla

  SvaraRadera