lördag 11 juni 2011

Gårdagens fredagsmys

Fredagskvällen började med att jag fick ta hand om blommorna när jag kom hem från jobbet. Det hade regnat hela dagen och så är det ju det här med att man tar vad man har ibland och sätter i blommor som inte får någon avrinning. Då går det som det går. In under tälttaket för att rädda dom undan drunkning. Olivträdet står i en gammal trälåda som inte heller mår så bra av att stå i regn.

Det var lite ruggit inne i sommarhuset så maken tände snällt en brasa.Kvällens mat bestod av en kycklingwok med en hel del egna ingredienser. Jag tar gärna recept från Lisa som lämnar goda recept varje dag i Jönköpingsposten
Mera mys med den fina ljusringen från Bazar i Sävsjö.
Kvällen började med att jag plockade in några aklejor från det vildvuxna landet.

Ha nu en underbar pingst alla som tittar in på min blogg. Det är lite si o så med bloggandet ibland nu på sommaren. Det går så trögt på landet. Idag är jag i stan o städar därför blir det lite mer idag.

Kram

Birgit


2 kommentarer:

 1. Du vad det växer, alla frön som jag fick av dig har tagit sig=) Jag sådde ganska sent så det är inte så stora plantor ännu. Vi har inte fått en droppe regn och inte heller någon åska som varit kraftig på de flesta håll, här får vi försöka vattna både morgon och kväll.

  Önskar dig en fin fortsättning på Pingsthelgen!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Gokväll!
  Mysigt med tända ljus och brasa efter regnets framfart.Jag har också tömt krukor på vatten idag.
  Hoppas det blir lite uppehåll nu några dagar så det torkar till.Och gräset det växer ju,så man knappast hinner klippa så fort.Det är ju iallafall lättare att klippa när det är torrt.

  Ha en fortsatt fin pingsthelg!
  Kram Margareta

  SvaraRadera