söndag 27 juni 2010

Engelskt tyg runt kruka


Nu är jag riktigt nöjd. Men det syns nog inte så bra på bilden. Jag hade ett engelskt tyg som jag har klätt om en fåtölj med. Nu drog jag det runt en svart plastkruka och det blev så fin tycker jag. Vågar fortfarande bara lägga in en bild.
Kram
Birgit

lördag 26 juni 2010

Midsommardagen

Tack för alla midsommarhälsningar. Nu har jag bytt sim-kort på min iphone. Det verkar fungera nu. Men det är visst så att det är svårare att föra över bilder från telefonen än från ett mobilt bredband.Datorn i stan måste vi lämna in efter helgen. Synd Elsie att man inte kan få se din vita klematis. Det låter snyggt med armeringsjärnen. På bilden är mitt vatten bad som min kompis tipsade mej om förra sommaren. Ni ser väl den lilla fågeln längst ner på bilden.
Midsommaren har varit härlig. Har några bilder på folkdanslaget som dansade på Frälsningsarméns sommarhem strax bredvid vår sommarstuga. Jag tog korten med min mans telefon. Hoppas att jag får in dom i datorn.
Kram
Birgit

onsdag 23 juni 2010

Datorproblem


Lyckades med en bild. Båda mina datorer är det tyvärr problem med. Avslutar snabbt innan det hakar upp sig igen.
Kram
Birgit

tisdag 15 juni 2010

Min fina polkagrisros

Den här fina rosen tipsade min kompis mej om förra sommaren. Så här fin är den nu. Tack så mkt för det tipset.
Kram
Birgit

fredag 11 juni 2010

Kvällens bilder i sommarstugan

Kvällens bukett
Upphittade rostiga ljusstaken och ljuslågan reflekterad.
Trevlig helg!
Kram
Birgit
onsdag 9 juni 2010

Ett nytt litet liv har kommit till världen !

4:e juni föddes detta lilla flickebarn och min man blev farfar för tredje gången. Det var en efterlängtad flicka efter två egna pojkar och två barnbarn som är pojkar. Själv har jag en son och ett barnbarn som också är en pojke.
Utemulltoan ska renoveras på landet. Vi har lagt in en ny svart matta på golvet och målat väggarna vita. En gammal hylla som fanns där sedan tidigare har jag målat vit. Återkommer med fler bilder sedan.
Kram
Birgitlördag 5 juni 2010

Härlig årstid

Här är korgen som jag köpte på Tradera av Lottens vita och gröna ( nu säljer hon läckra sommarkläder på Tradera) Den samsas med den fina ljusstaken som något barn hittade på förskolan när vi städade skräp.
Tänk att gå på torget och försäljaren ropar 20 kr för allt det här. Då köpte jag de här fina liljorna som blev såååå fina i köket på landet.

Ja så här blir visst korten när solen flödar.


Lite rostigt fynd och den härliga vasen från Ulriksdal.Kram
Birgit