måndag 29 juni 2009Bilden är tagen på kvällen i vår sommarstuga. Höll på länge igår kväll. Jag var så inspirerad av loppisbesöket i Hjo.

Hyllan köpte jag där och kruka och skålenInspirerad av loppis hos http://vitaranunkler.blogspot.com

måndag 22 juni 2009Titta vad jag har fått. En alldeles egen Award. Tack snälla Märta för det.

Kram

lördag 20 juni 2009Mitt bidrag till midsommardukningen.


Loppisfynd! 15 kr för alltihop.


Hur glad blir man inte när min vännina kommer med en sådan här ljuvlig väska till födelsedagspresent. Tack, tack till Dej.

fredag 12 juni 2009

Bara en liten bild från växthuset.

lördag 6 juni 2009Fick den här krukan av min man. Jag visste inte riktigt vilka blommor som passar i krukan och i vårt hem. Så igår kom jag på att sätta mina nyinköpta kryddor i den.


Kom hem sent på kvällen igår. Tänkte titta lite på tv. Men så tog bloggögat över och jag kunde inte låta bli att ta några bilder.

Herr Peters Blomster finns på Östermalm i Stockholm.Hade vinprovning i veckan med tjejgänget. Jag visste inte att Lena hade noterat trådrullarna. I helgen var hon i Mönsterås på småländska ostkusten. I en blomsteraffär hittade hon en låda med gamla saker. Det här stoppgarnet tyckte hon passade till mina trådrullar.

Poängen var bara den att Lena arbetar på ett sjukhus och där hade jag i veckan varit på mammografi. När jag öppnade brevet från landstinget fattade jag ingenting när det ramlade utstoppgarn!!Har satt dessa gamla trådrullar på ett zinkfat på skåpet i hallen.

Mitt barnbarn är en liten pojke, men jag kunde inte låta bli att köpa den här fina klänningen. Min svägerskas barnbarn fick klänningen. Efter några timmar kom ett fint mms i telefonen med en bild på lilla Nor i klänningen.

torsdag 4 juni 2009


Städade och tänkte slänga en bukett blommor med krysantemum och syrener.


Ångrade mej och klippte ner blomman och satte på toaletten.